20171009

Oktoberteatern söker verksamhetsledare

Oktoberteatern gör djärv, ny, unik teater med rötterna i det mångkulturella samhälle som Sverige och Södertälje är idag. Oktoberteatern har ett särskilt uppdrag att spela barnteater och du delar vårt intresse för barn- och ungdomsteater och dess villkor. Nu står teatern inför ett viktigt skede där teatern rör sig framåt både konstnärligt och organisatoriskt, och där avtal med huvudmän ska omförhandlas. Därför söker vi nu en person till den nyinrättade tjänsten som verksamhetsledare.  

Till verksamhetsledartjänsten söker vi dig med ledarerfarenheter. Din viktigaste uppgift blir att, tillsammans med Oktoberteaterns konstnärliga ledare, fortsätta utveckla och stärka Oktoberteatern. Du ansvarar för verksamhetens ledning och strategiska utveckling.
Du har stort intresse och känsla för ekonomi, personal- och organisationsfrågor och drivs av att utveckla och förnya.
Du är en begåvad kommunikatör som kan skapa relationer, nätverk och samarbeten, lokalt som nationellt. Vi ser gärna att du har ett stort kontaktnät inom kultursektorn och erfarenhet av ett samarbeta med offentliga bidragsgivare och andra finansiärer.

Verksamhetsledaren upprättar budget för verksamheten och har övergripande personalansvar. Verksamhetsledaren ansvarar också för hur verksamheten ska utvecklas strategiskt, såväl finansiellt som organisatoriskt.

Vi söker en person som har:
Universitetsstudier eller motsvarande arbetslivserfarenhet 
Minst 5 års ledarerfarenhet 
Erfarenhet av att arbeta i eller direkt mot offentlig förvaltning
Erfarenhet av verksamhetsplanering och budgetarbete

Ytterligare information lämnas av Joachim Stridsberg 0730- 45 95 20 joachim@oktoberteatern.se

CV och personligt brev skickas via epost till senast 31 oktober 2017 till info@oktoberteatern.se

För pressinformation:

Telefon 08 550 370 70
eller mejla förfrågan här!