Logo_medvitkant

Om teatern
Oktoberteatern är en liten institutionsteater placerad i Södertälje. Vi producerar cirka tre teaterproduktioner per spelår samt ordnar konserter. Vi tar även emot ett mindre antal gästspel. Vår huvudpublik är barn- och ungdomar. Vi är åtta anställda som delar på sju tjänster.

Om arbetet
Vi söker dig som har framför allt ljus – men även gärna ljudkompetens. Tjänsten är till att börja med på 50% men kommer att utökas till 100% allra senast till sommaren 2023. Du kommer att arbeta nära vår nuvarande tekniker. I arbetet ingår även scenmästaruppgifter samt att vara tillgänglig när det gäller viss teknisk support runt själva fastigheten och lokalerna där vi huserar. Tillsammans med teaterchefen och tekniker lägger vi upp ett schema som passar verksamheten och er. Kvälls- och helgarbete förekommer. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint och brett intresse för teater- och teaterteknik i alla dess former. Du får gärna brinna lite extra för ljus- och ljudteknik. Datakunskaper i Mac och pcmiljö är ett måste, du får gärna ha arbetat i Q-lab och lite elkunskap är meriterande. B-körkort är ett krav och C-körkort meriterande.  Du har en teknisk utbildning i botten eller motsvarande arbetslivserfarenheter som passar roller.  Vi är en liten och mycket familjär arbetsplats och det är viktigt att du är positiv och social. Vi hjälper varandra och ibland betyder det att man får stötta andra i deras arbetsuppgifter.

Ansökan
Ditt CV och personliga brev om varför du är rätt person för jobbet skickas via mejl till mia(a)oktoberteatern.se Märk mejlet ”Teatertekniker”
Sista ansökningsdag 1 juni. Ansökningar behandlas löpande.
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Halvtid med löfte om heltid senast sommaren 2023.
Tillträde: Gärna från och med den 8/8. Provanställning tillämpas.
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1 på 50%
Kontakt: Mia Ringblom Hjertner, Teaterchef
Facklig företrädare: Jonas Holmberg tel 073 366 56 59
Tekniker: Larra Larsén 070-3312132
Maila oss på info(a)oktoberteatern.se eller ring 08-55037070