Logo_medvitkant

Bli vår nya konstnärliga ledare!

Oktoberteaterns vision är att göra djärv, ny, unik teater med rötterna i det mångkulturella samhälle som Sverige idag är. För varje dag som går blir behovet av en kreativ mötesplats allt viktigare. Din viktigaste uppgift blir att utveckla och stärka Oktoberteatern tillsammans med den administrativa chefen.

Oktoberteatern har ett särskilt uppdrag att spela teater för barn och unga och du delar vårt intresse för barn- och ungdomsteater och dess villkor. Du är också en person som kan skapa relationer, nätverk och samarbeten. Vi vill att du har ett stort kontaktnät inom kultursektorn, nationellt, regionalt och kommunalt, och erfarenhet av att samarbeta med andra scenkonstaktörer inom ramen för ditt uppdrag. 

Som konstnärlig ledare förväntas du utveckla en framgångsrik och konstnärlig visionär verksamhet samt ansvara för produktion av repertoaren. 

Du ska ha erfarenheter av att leda en konstnärlig organisation finansierad av offentliga bidrag. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att upprätthålla ett bra arbetsklimat.

Du som söker har en mycket god kännedom om den samtida scenkonsten med fokus på barn och unga.  Du är en visionär som kan föra scenkonsten in i en spännande framtid.

Uppdraget är en tidsbegränsad kontraktsanställning om tre år.

Sista ansökningsdag 27/10.
Tillträde sker efter överenskommelse.
Ytterligare information lämnas av Johanna Lindell, styrelseordförande Oktoberteaterns styrelse 0706896767 eller Anna Rautio, verksamhetsledare Oktoberteatern, 073-0459520

CV och personligt brev skickas via epost till jobb@oktoberteatern.se 

För pressinformation:

Telefon 08 550 370 70
eller mejla förfrågan här!